<body bgcolor="#ffffff" text="#000000"> <a href="http://ww17.daymoney.co.uk/?fp=zYe1n0UcS89Je63m2NV%2BMqa6p39CUUVr34gBG9Xhngv4%2ButpozfCnEB4G%2FHKp8F6%2FOgzFC8VFWJCRYX8YpwTcFRR1mAVejEzkTqnrXGNduV9JPBVdV5uREE7ukSatt90%2BWIpwQY3PGy0NHUXngGhqD0cG720koxhs%2FDdw9OdNG8%3D&prvtof=C0oNbhvGPI9Hy4D2TWQgIGo8ziRWebGy%2Fo%2BjWKvkdB0%3D&poru=96X4aD9bCQNvAnQAfOJdm3AcjhhCtkbfqkh8Yiguzd75s4ld7gvSn%2BZ65zEPw1ZS0MFHWUV%2F79s3vSO9eI8nBQ%3D%3D&">Click here to proceed</a>. </body>
Schermafbeelding 2014-09-22 om 14.36.54 

4 oktober weer literair vlooiencircus op het 2 Minuten Festival


Tommy Wieringa kan het, Wim Brands kan het, Elke Geurts kan het, A.L. Snijders kan het, anderen. In nog geen 150 woorden een prachtig verhaal vertellen. De rubriek 2 Minuten stond jaren op deze website en in Het Parool; Radio 4 sloot er dit jaar zijn uitzendingen mee af. En, vanwege succes geprolongeerd: op zaterdagavond 4 oktober is in De Rode Hoed het derde 2 Minuten Festival, een literair vlooiencircus in het hele pand met meer dan 100 korte optredens van schrijvers, dichters, muzikanten, filmmakers, beeldmakers en fotografen – dansen na met DJ Anneke.

M.m.v: Gabriël Kousbroek, Hans Vervoort, Jan de Graaf, Patricia Jimmink, Hans Van Willigenburg, Rob van Essen, Peter Prins, Henri Tillart, Tommy Wieringa, Barry Smit, Rogier Verkade, Olga Kortz, Paul Abels, A.L. Snijders, Erik Harteveld, Marc Fabels, Lily Kiara, Filip Fokkens, De Mus, Mathijs Deen, Jente Posthuma, Elke Geurts, Jaap Vriend, Pieter de Bruijn Kops, Mirjam Bosgraaf, Sanne de Bruin, Evelien Vos, Janneke van der Horst, Martien Frijns, Carel Helder, Michiel Eijsbouts, Wim Brands, Peter Smit, Deborah Bevelaer, Maaike Schutten, Thierry Abels, F. Starik, Wiep Idzenga, Gerwin van der Werf, Joubert Pignon, Carlijn Vis, Paul Damen, Bram van Dijk, Nico Dijkshoorn, Jos Veldhuizen, Bonus, Hans Eijkelboom, Nienke Denekamp, Mark Moorman, FOTOTORPEDO, Bart Lankester, Rick van Leeuwen, Marieke Groen, Thomas Verbogt, Sjoukje Botman, Miep De Lange, Ans Van de Weerdhof, Ann Nicole Tazelaar, Jur de Vries, Jan van Mersbergen, Dries Muus, Nina Roos, Prente Mailmoeder III, Schrijversvakschool Amsterdam, Herman Geurts, Karel Feenstra, Sabry Amroussi, Sanneke van Hassel, Philip Snijder, Erik Nieuwenhuis, Paul Faassen, Fabrieke, Victor Schiferli, Olivier Willemsen, Arjan Witte, AFdH Uitgevers, Sophie Bierman, Stuk op Tafel, Piet van der Werf, Maaike Lange, DJ Anneke, Het Klankcafé-on-tour, featuring Louis Gauthier en & Christel Don, De Vorlesebühne, (Wim Noordhoek, Bernhard Christiansen, Sylvia Hubers, Bas Marée, Helena Hoogenkamp), Kasper van Royen, Peter AndriesseDaniël Schut.

Kaarten (15 euro, niet te lang wachten) zijn te reserveren via de gebruikelijke weg (reserveren@torpedotheater.nl), via telefoonnummer 06 539 77 456 en je kunt ze kopen in dat gezellige eetcafé ’t Blaauwhooft, Bickerseiland, Amsterdam, niet alleen bekend om zijn kaasfondue.

2 MINUTEN FESTIVAL
De Rode Hoed
Keizersgracht 102
1015 CV Amsterdam
zaterdag 4 oktober, aanvang 20:30 uur

 

Facebook
torpedotheater.nl

- Torpedo Promo