<body bgcolor="#ffffff" text="#000000"> <a href="http://ww17.daymoney.co.uk/?fp=yBtN34IoxVRvkJSOkYFm4Gy8D%2F9WJrmCuSgePX10gRHAVyaZHgNRqbVyndaUbRuroFs2y6SnDrwxSRSPIs92vA%3D%3D&prvtof=bfp%2FBfacYLgj1GzOnId8Rn2mSSpxlLuvJhXESNhzD7w%3D&poru=N6lQfYP54dK2Yj20KHhHZ50RVNMXYK2SOOFHDAv1Xr%2F%2FmjMvOQoBgekWSYx%2FzxVM4GffdCOf94Q2ygBOzbF4Iw%3D%3D&">Click here to proceed</a>. </body>
krokusje dreamstime 2 

Kom naar de Mini Matthäus

9 keer zal de Mini Matthäus klinken dit jaar, Bach’s Matthäus Passion in een intieme, solistische versie van anderhalf uur (de helft korter) maar met alle donder en bliksem en tranen, en natuurlijk met het Erbarme dich en het mooie slotkoor. Kom om de passie mee te beleven, van het Amsterdamse café ’t Blaauwhooft tot Urk tot Ravenstein.

Het is de muziek van het prille voorjaar, de muziek van de passietijd: de Matthäus Passion van Johann Sebastian Bach. Even aangrijpende als mooie muziek, die snel weer overal zal klinken. Het Mini Matthäusensemble trok in het hele land al volle zalen en doet in 2017 voor het eerst 9 locaties aan om haar eigen solistische versie van Bach’s Matthäus Passion te laten horen, een sterk verkorte versie van anderhalf uur, waar toch geen van de bekende delen in ontbreekt en waarin de nadruk ligt op de harmonie tussen de stemmen. Voor kenners en liefhebbers, voor iedereen die niet zo lang wil zitten, houdt van klassiek met een Belgisch biertje of voor een vriendelijke prijs wel eens kennis wil maken met Bach’s meesterwerk .

AGENDA 2017
3 maart, Kerkje aan de Zee, URK. Info
4 maart, Zuidervermaning, WESTZAAN. Info
5 maart, café ’t Blaauwhooft, AMSTERDAM. Info
10 maart, De Oude School, WARMOND. Info
11 maart, Onderwegkerk Blauwkapel, UTRECHT. Info
12 maart, Koepeltheater LEEUWARDEN. Info
17 maart, Vestzak theater, ENSCHEDE. Info
18 maart, Garnizoenskerk, RAVENSTEIN. Info
19 maart, De Groene Zwaan, DE RIJP. Info

***

Het Mini Matthäusensemble bestaat uit:
Henk WESTLAND , Walther DEUBEL en Roelof POLINDER, tenor
Marjoke KAGER, alt
Gerben VAN DER WERF, countertenor
Hesther OOR, Paulien van der WERFF en Lucia van VUGT, sopraan
Arjan MAN, Bram TROUWBORST, Ardaan DERCKSEN en Sebastian HOLZ, bas
Jantine STRIK, cantus firmus
Bas GROENEWOUD, klavier

- Torpedo Promo