Services for this domain have been discontinued
Schermafbeelding 2017-03-17 om 10.03.52 

Doe mee met de VBVB Cultuurquiz


Huh? VBVB? HUHHH? VBVB???? Jawel vrienden, VBVB is de nieuwe en enige hoofdsponsor van uw favoriete minitheater, een ons inziens Uitermate Sympathiek ict-bedrijf en dé automatiseerder van de culturele sector. Vandaar de VBVB CULTUURQUIZ.

Doe mee, fiets aan het eind van de avond met een enorme beker onder je snelbinder naar huis en noem je een maand lang de cultuurkenner van Nederland, daar komt het met een beetje geluk in het kort op neer bij die oergezellige VBVB Cultuurquiz. Met rubrieken als: Mooi & Lelijk, Doe Toch Normaal, Toppers van Toen, Eerst Effe Nadenke, Onze Cultuur Is De Beste, Kunst- en Vliegwerk, Oude Pruikenkoppen, en Wat Hebben We Nu Weer Aan Onze Oude Damesfiets Hangen. Door ’s lands beste en geestigste vragenmakers. Met filmpjes en animaties. Met livemuziek van PIETER KLOP. Met uw hartverwarmende quizmasters MICHIEL EIJSBOUTS (foto) en STEF LOKIN. Met HARRIE JANSSEN aan de knoppen. Kortom: even reserveren cultuurvrienden, in je eentje, met z’n tweeën, drieën, vieren of met een heel team van vijf, want vol is vol en non ausi, nihil acquiritur. Je weet toch.

Aflevering 1:
vrijdag 21 april, 20:30.
Toegang 7 euro 50

 

***

Schermafbeelding 2017-03-17 om 10.08.04

Torpedo Theater
Sint Pieterspoortsteeg 33
1012 HM Amsterdam
06 539 77 456
TORPEDOTHEATER.NL
Reserveren: reserveren@torpedotheater.nl

- Torpedo Promo