<body bgcolor="#ffffff" text="#000000"> <a href="http://ww17.daymoney.co.uk/?fp=tu1Ek04GC0iiFIdWettlDoRIkoAKEep95OA%2BkglUlLPnQQUguJKL23htc1PpiuYcRUbTmzyD1O5ZFKR7kGkYAg%3D%3D&prvtof=8yGxpEpOZd4Eem%2FwEtIy8zSQXMU7m5tpXmYUVzb6IOc%3D&poru=rQcUYYj22g6W5HaSqQzgTh8XiFgEH1LWdlO5DEV6JSS01YKikSp16u1gGGwyo%2Ft6dXV94mod2G6RDfFAOmdk1A%3D%3D&">Click here to proceed</a>. </body>
IMG_1416 

Zoon en Vader (56): Schrijversmodel

Regelmatig schrijft vader Marcel een miniatuurtje over zoon Daniël

Er zijn genoeg momenten waarop Daniël met zijn eindeloze tentakels om zich heen maait, grijpend naar alles wat hij te pakken kan krijgen. Dan moeten er planten worden verschoven, evenals bestek, servies en glaswerk dat iets te dicht bij de tafelrand staat. De kranten op het bijzettafeltje kunnen zo maar een prooi worden.
Ik heb een kurken onderzetter voor de hier thuis nogal vaak gebruikte theepot. Die is niet meer helemaal rond. Je kan goed zien waar Daan zijn tanden erin gezet heeft. Met bruut geweld en gevaar voor eigen vingers heb ik het kurkkruim uit het malende mondje proberen te wippen.
Er zijn ook momenten, vanochtend bijvoorbeeld, dat er een wonderlijke kalmte in hem neerdaalt. Zacht en stil zit hij dan. Geen roerloos poserend figuurtje voor schilder of beeldhouwer, maar mijn eigen prachtige schrijversmodel.

- Marcel Verreck