<body bgcolor="#ffffff" text="#000000"> <a href="http://ww17.daymoney.co.uk/?fp=EC8JglyoPJu%2FdigSWmU1Zxwn37Vf9T%2BXyJeyfMVG0YX6q4Ke7EgW0eKWUlY30bzOnEb6feReJcSjf6icLIzThSuFNDcuAoPeacDOjgiqCR6%2BD5GG7xKVPYRUSVBr9l%2BTXL%2FNVhOm8%2Bux58uopPE8cmvIyXjlBby0mNPpBRFcARQ%3D&prvtof=Z9Y2pKFjWZnEuPGwsXkewHNumciCIRwMDaPj3xuTLrQ%3D&poru=02SpZcLzBChFS143kzrAwiY6mI6MSs%2BU6TQl9AQghfdCr7ml36LKPdfOe4RGh4%2FCcSjf2DMG8doeHP2zclpePA%3D%3D&">Click here to proceed</a>. </body>
imgres 

Zoon en vader (60): Krentenbaard

Regelmatig schrijft vader Marcel een miniatuurtje over zoon Daniël

De vlekjes bij de elleboog van Daantje hebben zich ontwikkeld tot een lelijk ogende archipel van krentenbaard. Ook al is het zaterdag, drastisch ingrijpen is nu het parool. Zo’n bacteriële huidinfectie is enorm besmettelijk. Het glanst en het zweert.
Wederom wordt een bezoek gebracht aan de huisartsenpost. De windselen gaan er alvast af. Nu is het wachten op de dokter en dat kan in deze afdeling, gelegen aan het ‘spoedplein’ van het hospitaal, even duren.
Vanwege besmettingsgevaar probeer ik hem zo’n twintig minuten met een rechte arm te laten zitten. Een hoop gehannes. Dan weet ik de schuifdeur van de behandelkamer te openen en de zuster bij de balie te alarmeren. Ze komt meteen een tijdelijk verband aanleggen. Uiteindelijk schrijft de arts een antibioticakuur voor.
‘Tja, krentenbaard,’ zei een bevriende ouder, ‘ooit gaat het over.’

 

- Marcel Verreck