Schermafbeelding 2018-02-04 om 17.29.30 

Meedoen met de VBVB Cultuurquiz in het Torpedo Theater

Daar is ie weer, die oergezellige, retespannende, voor-alle-mensen VBVB-CULTUURQUIZ. Met vertrouwde rubrieken als: Mooi & Lelijk, Doe Toch Normaal, Toppers van Toen, Eerst Effe Nadenke, Onze Cultuur Is De Beste, Kunst- en Vliegwerk, Oude Pruikenkoppen, en Wat Hebben We Nu Weer Aan Onze Oude Damesfiets Hangen. Met nog steeds ’s lands beste en geestigste vragenmakers. Met filmpjes en animaties. Met een Mystery Guest. Met livemuziek van PIETER KLOP. Met uw hartverwarmende quizmasters MICHIEL EIJSBOUTS & STEF LOKIN. Met -nieuw!- Spectaculaire Prijzen. Kortom, even reserveren cultuurvrienden, in je eentje, met z’n tweeën, drieën, vieren of met een heel team van vijf, want vol is vol en non ausi, nihil acquiritur. Je weet toch.

Waneer en waar: vrijdag 9 februari vanaf 20:00 uur in het Torpedo Theater
Reserveren: reserveren@torpedotheater.nl

imgres

 

- Torpedo Promo