<body bgcolor="#ffffff" text="#000000"> <a href="http://ww17.daymoney.co.uk/?fp=kV2fkdeQBr5S3e1q8XgfP%2Bz8JEyuX8i%2Fz%2B%2BCnvjK7hDMvZnuGg%2Bs7kAcQuC5QxuC5Bca7k6efZ3LHBOc7zkETw%3D%3D&prvtof=jkfKvYS1GJNq%2FaaInUOMg%2F%2BoqhVvbQtBZaAxrRfY6ck%3D&poru=VVyD62B8LdGuFK7LupgQ0K4uz5WA8xCl0jetdIrA%2BZ9x%2B%2FZcehHeKzsGEqWzvWBNsq3MmdXfvCvTsQ%2B6RRgrXA%3D%3D&">Click here to proceed</a>. </body>
Afbeelding 6 

Scheurkalender: 9 augustus

Sixtijnse kapel-vragen. In quizzes zijn het vragen waarop je altijd goed gokt, legt Joost Prinsen uit in zijn boek De Scharrelaar: welke kapel hoort bij de Sint-Pieterskerk in Rome? Slechte vragen dus, die er niet in komen, bij Met het mes op tafel. De andere vier verboden categorieën:

– BUURVROUWVRAGEN: vragen waarop meerdere antwoorden mogelijk zijn. Hoe heet de buurvrouw? Ander voorbeeld: Hoe heet de spits van het Nederlands elftal?
– ARIE HAAN-VRAGEN. Haan roept bij gewezen collega’s altijd nare herinneringen op en dat is niet goed voor de gezelligheid. Net als de vraag ‘Hoe heette de minister van propaganda in nazi-Duitsland?’
– CARY GRANT-VRAGEN. Wat is de echte naam van Cary Grant (Archibald Alexander Leach) en andere vragen die niemand een lor interesseren.
– QUIZVRAGEN. Wie de Sagrada Familia ontwierp, om er eens een te noemen. Met andere woorden: vragen die in andere quizzen gesteld worden.

Daarentegen zullen DORIS DAY-VRAGEN door de redactie altijd met blijdschap worden begroet, leuke vragen die een enigszins droge ronde een beetje fleur moeten geven (vul aan: aap, noot, mies…). Evenals NEDERLAND 3-VRAGEN trouwens, om een lichtgewichtronde enig cachet te bezorgen: Wie schreef Our man in Havana en The Heart of the Matter? ‘Eh, Graham Greene?’ ‘Oh ja!’

- A.I.