<body bgcolor="#ffffff" text="#000000"> <a href="http://ww17.daymoney.co.uk/?fp=6i4SjMjhMwO3UcQFByor9ovHGXAlh%2BNrSkRdnc9%2Bg6NpF5ObHw8DwDSxXGMefmbeUEfaZV1mKcXeQudDwDUfVDI2WEXghcu5iwxhzkqWS6sAwhGE8NC%2Bc%2BKX4NA93r3jzWu4Wrwvtkkq1nlkim25UZtuxbQJnzZHok7O%2BVsl0zQ%3D&prvtof=ifIOqnx7iBxRNlWFx%2FgEsFar6HaxdPukCovOk%2FBaZdk%3D&poru=Puu%2BIYSf28dLRIrLaGvm3XqC6sHRzhYEG8CqH8wTEL2vu3LGF7grI4A%2BtRuQUem2WuEn7QrFV%2Bv%2Fk%2B0PO1qo8Q%3D%3D&">Click here to proceed</a>. </body>
Afbeelding 6 

Scheurkalender: 9 augustus

Sixtijnse kapel-vragen. In quizzes zijn het vragen waarop je altijd goed gokt, legt Joost Prinsen uit in zijn boek De Scharrelaar: welke kapel hoort bij de Sint-Pieterskerk in Rome? Slechte vragen dus, die er niet in komen, bij Met het mes op tafel. De andere vier verboden categorieën:

– BUURVROUWVRAGEN: vragen waarop meerdere antwoorden mogelijk zijn. Hoe heet de buurvrouw? Ander voorbeeld: Hoe heet de spits van het Nederlands elftal?
– ARIE HAAN-VRAGEN. Haan roept bij gewezen collega’s altijd nare herinneringen op en dat is niet goed voor de gezelligheid. Net als de vraag ‘Hoe heette de minister van propaganda in nazi-Duitsland?’
– CARY GRANT-VRAGEN. Wat is de echte naam van Cary Grant (Archibald Alexander Leach) en andere vragen die niemand een lor interesseren.
– QUIZVRAGEN. Wie de Sagrada Familia ontwierp, om er eens een te noemen. Met andere woorden: vragen die in andere quizzen gesteld worden.

Daarentegen zullen DORIS DAY-VRAGEN door de redactie altijd met blijdschap worden begroet, leuke vragen die een enigszins droge ronde een beetje fleur moeten geven (vul aan: aap, noot, mies…). Evenals NEDERLAND 3-VRAGEN trouwens, om een lichtgewichtronde enig cachet te bezorgen: Wie schreef Our man in Havana en The Heart of the Matter? ‘Eh, Graham Greene?’ ‘Oh ja!’

- A.I.